Meteen naar de inhoud

tiBu Mooi
alle voordelen op een rij

Tiny house tiBu Mooi:
betaalbaar, veelzijdig en oneindig te combineren

tiBu ‘Mooi is dé oplossing voor alleenstaanden, starters, mensen die door onvoorziene omstandigheden snel woonruimte nodig hebben en ideaal voor mensen die minimalistisch willen wonen.

tiBy Mooi heeft alle eigenschappen die je je kunt wensen om een complete, betaalbare woning op korte termijn te realiseren.

Anders dan andere kleine woningen heeft de tiBu Mooi de luxe dat het 2 kamers heeft. Ideaal om woon- en slaap/werk ruimte gescheiden te houden. Deze eigenschap maakt ook dat een logee, privaat kan overnachten.

De tiBu Mooi heeft een complete keuken, apart toilet en een badkamer met douche en wastafel. Onder de trap en onder het dak is bergruimte aangebracht.

Alle voordelen op een rij:

tiBu Mooi kun je op elk moment uitbreiden. Je koopt het huis als het ware op de groei. Verander je huishouden, je inkomen of je woonwensen? Dan verandert tiBu Mooi met je mee.

De modules zijn standaard en sluiten naadloos aan bij uw bestaande module(s).

De wanden van de tiBu Mooi zijn identiek. Hierdoor kun je ze op 4 manieren naast-, voor- en achter elkaar plaatsen.


  • De modules zijn stapelbaar. Zo creëer je een volwaardige eerste en zelfs tweede verdieping.
  • Voor de kleinste tiBu is een vliering beschikbaar. Daarmee creëer je extra slaap- en opbergruimte.
  • tiBu modules kun je inklappen. Zo kun je ze eenvoudig verplaatsen.

  • tiBu wanden hebben 3 openingen die je kunt opvullen zoals je wilt. Kies uit o.a. een dichte wand, een raam (in verschillende varianten), een deur of een plantenbak-unit.

Altijd uitbreidbaar

tiBu Mooi achterzijde, omgeven door natuur met vrouw en kind op de voorgrond.

tiBu buiten is volledig modulair. Bouw je eigen variant of voeg eenvoudig een verdieping toe. Je kunt er zelfs een tree house van maken!

Bekijk fotogalerij

Extra ruimte en privacy

tiBu Mooi combinatie. 1 Unit met begane vloer, eerste en tweede verdieping en 1 combinatie met begane grond en eerste verdieping omgeven door natuur.

Voor de kleinste tiBu is er een vliering.
Ook heb je voldoende privacy, omdat het huisje uit meerdere ruimtes bestaat.

Bekijk video

Opbouw tiny house staat razendsnel

tiBu Mooi is prefab. Dit betekent dat we de opbouw in maximaal 2 dagen kunnen plaatsen. Dit is wel afhankelijk van de ondergrond en de fundering.

De modules zijn casco. Je kunt ze zelf afwerken of het door ons laten doen.

Bedenk je eigen tiBu-combinatie

Afhankelijk van de ondergrond kan de tiBu Mooi op schroefpalen of betonplaten worden geplaatst. Voor beide opties zijn geen zware machines. Plaatsing levert daardoor geen enkele schade op voor de omgeving.

tiBu ‘Mooi’ is de basis van alle tiBu varianten, zoals de tiBu ‘Mooi’ mantelzorg en de tiBu Mooi carrousel opstelling voor groepen.

Op deze site zie je slechts voorbeelden van wat je met de tiBu Mooi kunt doen. Het is aan jou om je eigen tiBu combinatie te bedenken. En wist je dat je van je tiBu zelfs een prachtig tree house kunt maken?

👉 Stuur een mailtje naar info@tinybuiten.nl met de opmerking tree house en we mailen je alle info voor het groenste tiny house van Nederland!

.